“Modelul” şi “modeala”

Astăzi sunt mai fericit! Mă simt împlinit, mă simt mai om, simt că am pentru ce trăi! Cum de ce? În sfârsit avem un “exemplu” de urmat în viaţă, avem “MODELUL”…

Avem “modelul” feminin de urmat: Valentina Pelinel, dar şi “modelul” de bărbat (a se citi “taur comunal”): Cristi Borcea! Chiar ea a declarat că este “model” (sau “modeală” cum spunea altcineva…). Deci, pe modelul că fiecare declară ce este: rege, împărat, etc., ea este “modelul”! Să nu aud discuţii pe tema aceasta că “ne supărăm”!

În sfârşit am văzut “lumina”! Dar ce “lumina”… În sfârşit mi-a revenit Speranţa! Aleluia!

Avem “câinele absolut”, “taurul comunal” iubăreţul suprem! Cred că astăzi şi-ar dori să fie musulman ca să poată avea şi el “haremul” legal… Ceea ce nu înţeleg eu, este cum de a fost declarat cetăţean de onoare al comunei “Valea Boului”? Un “taur comunal”, “câinele absolut” cetăţean de onoare în Valea BOULUI? Mi se pare o jignire… Sau au ştiut ei ceva ce nu ştim noi?

În fine, să trecem peste răutăţile altora. Important este că acum avem “modelele” între noi, trăiesc, dar şi vorbesc (unii mai răutăcioşi spun că mai bine ar tăcea pentru că orice spun ei, ar putea fi folosit împotriva lor…). De acum încolo, slăvite fie “modelele” noastre, precum în cer, aşa şi pe pământ!

Cert este că la noapte voi dormi mai liniştit, problemele României, ale întregii omeniri, au fost rezolvate! A meritat aşteptarea…

Noapte bună, copii!

P.S.: Era să uit (de aceea nu sunt eu “model”): Tot stau să mă gândesc cine e acest “Gigi Becali”? Cum îşi permite el să ne critice “modelul”, să spună că ar suferi de “preacurvie”? Oare nu cei “păcătoşi” vor conduce lumea? Oare nu au ei cheile tuturor porţilor sau banii necesari să le deschidă, inclusiv ale puşcăriilor să iasă când vor ei şi de câte ori vor? Oare nu unii dintre ei ajung pe pereţii bisericilor? Aşa că, hai să lăsăm cârcoteala, să ne închinăm în faţa “modelelor”!

Şi nu mă mai deranjaţi cu tot felul de critici la adresa “modelului” ca să nu vă deranjez şi eu! Să fim bine înţelesi!

Gata, acum sunt în “zen” şi repet: “Slăvit fie modelul nostru”…

Al tuturor şi al nimănui,

Mihai Florian Dumitrescu

11 ianuarie 2016

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.