La multi ani, Gilda E.!

Daca ti-ar ura cineva astazi implinirea tuturor dorintelor, iar de maine acestea s-ar implini, oare la anul ce ti-ar mai putea ura?

Se spune ca acolo, printre stele, e scrisa ziua de nastere a fiecarei persoane, a fiecarui suflet care a avut curajul sa se nasca in aceasta lume mai buna, mai rea, mai egoista, mai altruista, mai… Dar suntem in luna lui marte si astazi e… ziua ta! Scrisa pe o mica stea, dar e steaua ta!

Astazi ai citit ce ti-am scris pe ea? Stiu, nu e prea mult, dar e tot ce iti doresc cu toata fiinta mea, asa cum este ea, mai buna, mai rea…

Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti asa cum inveti prima data, atunci cand te… indragostesti. Sa fii tandra, sa ii luminezi pe cei din jur cu al tau zambet. Stiu, nu o sa reusesti mereu, dar zambetul e doar o floare intr-un frumos buchet. Buchetul esti… tu, o fiinta visatoare, cu dureri si fericiri, cu tristeti si bucurii, cu urari de bine intre atatea primaveri. Sunt doar ale sufletului memorii, iar tu… doar un vers intre valurile marii.

Pe muzica sufletului tau iti soptesc: La multi ani Gilda!

(O urare din partea unui suflet romanesc, Mihai Florian)

27 martie 2015

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.