Pis*ndu-ne… de ras!

copil pis*ndu-se

Azi ne pis*m in famile! De ras, de plans, nu conteaza. De ce? Pai, voi n-ati vazut, auzit ca e la moda? Doar nu doriti sa ramanem noi ramoliti, in afara lumii, nu?

Pe youtube, in multe dintre discutii vedem si auzim: “uite un clip de te p*si pe tine!”, “azi imi venea sa ma p*s pe mine de ras…”, etc. O fi lipsa de toalete publice, asa m-am gandit prima data! Ca doar ne-am ales si noi “primarele” dupa putinta sau neputinta noastra… Ups, o dau in politichie si nu ne mai pis*m pe noi de ras… poate de plans!

Adevarul e ca am evoluat si noi ca specie… Ne-am nascut pis*ndu-ne pe noi si am ajuns la maturitate… sa ne pis*m pe noi… de ras. E bine totusi ca ramanem constanti, in prostie, in obiceiuri, nu conteaza.

Culmea e ca daca ne-ar vedea alte fiinte mai superioare decat noi, ce credeti ca ar face? S-ar p*sa si ei pe ei de ras vazand cat de mult am evoluat…

Si uite asa cu rasu’ , plansu’ o dam noi inainte si ne tot pis*m pe noi, pe aproapele nostru, pe principii si  pe toate cele! Ca doar romanului ii sta bine razand si la bine si la rau asa ca…

Haideti cu totii sa intindem o hora mare si… sa ne pis*m pe noi… de ras, de orice ar fi!

Mihai Florian Dumitrescu

03 decembrie 2014

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.