Cum sa iei nota 10 pe copiat la Facultatea de Drept!

balanta justitiei

Cum sa iei nota 10 pe copiat la Facultatea de Drept!

In primul rand tin sa precizez ca NU am nimic cu cei care copiaza, fiecare se descurca asa cum poate, iar multi apeleaza la copiat ca sa treaca un examen… In nici un caz sa se trezeasca cu nota 10 pe copiat, sper eu! Poate ca as fi trecut cu vederea daca individa respectiva (chipurile imi este “colega”) NU m-ar fi jignit avand in vedere ca eu NU am copiat la nici un examen, niciodata!

Ne vaitam cu totii ca dam de judecatori care sunt paraleli cu principiile fundamentale, ca NU au habar de legile dupa care ar trebui sa judece si le dau lectii unii avocati tineri, fara experienta, vedem cu totii cum multi judecatori iau spaga la greu, procurorii habar nu au cum sa ancheteze un dosar simplu sau inventeaza dosare, cum este arestata o intreaga sectie de politisti care au dat carnetul de conducere “ca la Arges”… Avand in vedere cum ies unii studenti de la drept cu nota 10 pe copiat, ar trebui sa ne mai miram?

Recunosc ca pe mine nu ma cheama Andreea Borcia, eu sunt “mitocanul” de Mihai Florian Dumitrescu! Asa m-a catalogat individa dupa ce m-a pus la un examen sa ii suflu si sa stau paznic pentru ea sa nu o vada “profa” cand copiaza! Daca NU am raspuns cerintelor, m-a facut ulterior “mitocan” si mi-a spus sa “cobor de pe piedestal”, etc…

Normal ca tipa are tupeu cat timp copiaza in primul rand sub nasul unei profesoare care o mai si promoveaza cu nota 10 la o facultate de drept!!! Nu numai atat, individa si-a permis sa-mi puna o intrebare cand imi sustineam un referat si a contribuit astfel la nota pe care urma sa o primesc!!!

Am stiut sa raspund, dar umilinta mai mare NU am pomenit! Sa stau la mana unei copiste tupeiste cu toate tiganismele ei sa-mi iau eu o nota pe corect??? Dar unde este notiunea de “drept” din denumirea “Facultatii de Drept”? Mai are cineva respect fata de un student care doreste sa invete si sa-si ia nota pe corect?

NU, nu vreau 10! Am luat 10 la facultatea de dinainte, la master, etc, sunt satul de 10! Vreau sa nu fiu umilit si nota mea sa NU fie pusa cu acordul unei copiste tupeiste cu comportament jignitor, ca sa nu pomenesc direct despre tiganismele unei persoane!

Culmea este ca un sef de grupa cu par alb in cap, stie si tace pentru ca NU este in interesul lui sa spuna ceva desi a pretins in trecut ca ma respecta! De vorbe goale fara continut am fost satul toata viata…

Tacem cu totii cand vedem astfel de individe, astfel de indivizi si atunci sa ne mai intrebam de ce patim cate patim si de ce suntem umiliti in instantele de judecata de judecatori, procurori care habar nu au de elementara notiune de “drept”…

Hai cu tupeul inainte tot asa pana se alege praful de toata tara! Japonezii s-au ridicat atat de mult printr-un principiu elementar al “meritocratiei”, noi cu ce ne laudam?

Ne laudam cu de-alde borcia andreea si cu profesorii care o sprijina sa ia 10 pe copiat!

O zi frumoasa si sper sa nu fiti umiliti de astfel de specimene!

Acelasi Mihai Florian Dumitrescu

PS: 11 iunie 2014: Intrucat astazi am pus problema de fata cu colegii si una dintre asa zisele profesoare care o sprijina in tiganismele ei, iar individa se facea ca nu intelege, ii reamintesc ca era vorba de examenul de la Magistratura unde insista sa ii suflu si a copiat la greu, eu trebuind sa ii fiu paznic, dar nu este singurul examen… Asa ca sa-i improspatez memoria ca vad la tiganisme, jigniri si injurii e prima, in rest are amnezie saracuta… Ca si tupeul asta la romani NU are limite! In rest, repet: NU am treaba cu nimeni, imi sunt simpatici multi dintre colegi/ge, NU ma intereseaza ce fac ei la examene, DAR NU POT SA INGHIT JIGNIRI, INJURII, TIGANISME DE LA UNA CARE IA 10 PE COPIAT ATATA TIMP CAT STIU TOTI CA EU STAU IN BANCA MEA SI IMI IAU NOTA PE CEEA CE STIU EU!

NU SUNT DATOR NIMANUI! IAR DACA IMI VOI FACE DUSMANI SI DINTRE CEI PE CARE-I SIMPATIZEZ, ASTA E! NU POT OBLIGA PE NIMENI SA MA IUBEASCA, DAR NICI PE MINE NU MA POATE OBLIGA NIMENI SA STAU SA INGHIT JIGNIRILE SI INJURIILE INDIVIDEI BORCIA ANDREEA! LE AM PASTRATE IN SCRIS IN CAZUL IN CARE ARE IAR AMNEZIE!

NICIODATA NU O SA ADMIT SA FIU CALCAT IN PICIOARE! NICIODATA! SUNT CEEA CE SUNT CU BUNE SI RELE, DAR IMI IAU NOTA PE CEEA CE STIU SI NU AM JIGNIT PE NIMENI IN SCHIMB!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.