Despre coabitare in afara legii sau coabitarea nebuniei si a nesimtirii…

Despre coabitare in afara legii sau coabitarea nebuniei si a nesimtirii

Despre coabitare in afara legii sau coabitarea nebuniei si a nesimtirii…

M-am plictisit sa vad si sa aud mereu la tv despre coabitare/ coabitari! Am ajuns sa urasc acest cuvant! Am impresia ca romanul nu mai are habar ce inseamna normalitatea, ce insemnatate au unele cuvinte, unele expresii.

De cand exista intr-o lume/ societate normala coabitare in afara legii, coabitare in urma careia doi indivizi sa-si imparta puterea/ influenta in afara legii? Nu ma intereseaza numele lor, eu nu fac politica (e prea multa mizerie in politica romaneasca), pe mine ma intereseaza faptele lor!

Eu sau tu sau oricine ca si cetatean normal suntem nevoiti sa respectam legile altfel riscam sa raspundem din punct de vedere legal, riscam o amenda sau un dosar penal. Si atunci intervine intrebarea: chiar suntem toti egali in fata legii, in fata celorlalti, fie ei din asa zisa justitie sau din societate? Sau Romania nu va mai iesi niciodata din comportamentul medieval si va aplica mereu regula balcanica: “cine ti-o trage mai bine pe la spate si cine e mai golan sa ameninte mai mult”?

 Despre coabitare in afara legii sau coabitarea nebuniei si a nesimtirii

Am obosit si imi aduc aminte ca eu am prevazut ca NU se va schimba nimic pentru ca mereu romanii schimba oamenii intre ei si vedem la nesfarsit de peste 20 de ani aceiasi oameni, NU apar deloc altii noi care sa ne dea si noua speranta ca sunt cat de cat neatinsi de dorinta nebuna si in afara legii de a controla totul chiar daca asta e ILEGAL!

Ei ne mint, ne pun mereu alte si alte microfoane, ne asculta si mai multe apeluri telefonice, ne citesc si mai multe mesaje si ne cheltuie banii sa traiasca din ce in ce mai bine securistii care ne supravegheaza si cand ne ducem la… De ce? Pentru ca sunt nebuni, sunt paranoici, sunt avizi de a afla mereu ce facem in fiecare zi si in acest scop cheltuie tot mai multi bani (din banii nostri) pe aparatura, pe suplimentarea de personal de “ascultare si supraveghere”, ei incheie coabitari/ intelegeri in afara legii si MEREU in dezinteresul nostru! Suna deja a masonerie mereu, nu?

 Despre coabitare in afara legii sau coabitarea nebuniei si a nesimtirii

Si atunci eu stau sa ma intreb: la ce e buna politichia romaneasca? Ma ajuta la ceva? Ma ajuta la ceva MEREU anuntata “schimbare” a situatiei si sa vad in schimb ca vin alti nebuni care aproba alte legi de supraveghere a populatiei si incheie alte coabitari cu cei care incalca legea?

E adevarat ca multora ne-a placut mult filmul “O lume nebuna, nebuna, nebuna…”, dar cand traiesti intr-un cosmar in care totul se inrautateste, se mai merita sa te misti din pat sa te duci sa votezi ceva sau sa acorzi cuiva incredee pentru ca apoi acel individ nebun sa voteze o alta lege care iti inaspreste supravegherea si iti inrautateste viata si te fura de banii ramasi in buzunare ca sa-i dea altora care sa te asculte si sa-ti urmareasca miscarile tratandu-te pe tine ca pe ultimul infractor? Tot tu care asisti la coabitarile lor ILEGALE!

Si parca se spunea ca Stalin era paranoic… Oare? Eu cred ca era mult mai normal decat cei care ne conduc pe noi de atatia ani… Eu NU vreau sa coabitez cu astfel de indivizi, tu faci ce vrei ca eu vad in ei pe “tatucul” lui Stalin, ii vad pe unii care ii puteau da lectii la orice ora tatucului Stalin! Sau il puteau invata cum sa minta cu tupeu reluand la nesfarsit minciunile!

Despre coabitare in afara legii sau coabitarea nebuniei si a nesimtirii

Vai de coabitarea noastra fortata cu politichia romaneasca!

Mihai Florian

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.