Modele de ”urmat”: Cătălin Petroșanu, Ionică Ghica (de la Brazi) și Radio S.O.S.

Modele de ”urmat”: Cătălin Petroșanu, Ionică Ghica (de la Brazi) și Radio S.O.S.

De ce o țară atât de frumoasă, cu atâtea bogății și atâția premianți, olimpici, inventatori, a ajuns, este și va rămâne pe ultimul loc în Europa la toate capitolele la care ar trebui să ne simțim oameni, să simțim că  merită efortul nostru de a munci și trăi pe aici? Din cauza numai a politicienilor? Doar atât? E vina doar a lor? Oare cine i-a promovat? Cine ne-a tot mințit că ar trebui să-i votăm, să avem încredere în ei? Cum de un îngâmfat necunoscut, cum a fost adrian năstase, a ajuns să aibă atâta putere, atâta ”încredere” din partea ”boborului”? L-am promovat eu sau tu?

Aaa… presa… Presa ”liberă” care ne-a prezentat numai îngeri cu cap de mort: foști torționari, turnători, pițipoance, cocalari… fără număr, fără număr! Dacă la nivel național îi avem pe dana budeanu, vulpița și nu știu ce șobolan, cruduța, leo de la strehaia sau văduva neagră care naște pui vii, la nivel local i-am avut și îi avem pe ai noștri: emil calotă care plimba persoanele în carucior în bătaie de joc pe la primărie sau prin instanțe, un ilustru anonim cocoțat prin funcții prea mari pentru iq-ul lui, nicolae oprea și consilierul nemeș constantin (doi plimbăreți prin partidele din România pentru că nu mai aveau loc de atâta ”bunătate”, ”corectitudine”, ”patriotism” și altele), marian săniuță (mai știți glumele celor de la grupul de umor Divertis la adresa lui săniuță?) și mulți alții de tristă amintire.

Nu era de ajuns că presa locală a promovat toți ticăloșii, semi-analfabeții și linge garduri prin politichia locală, s-au gândit că nu merită promovată nici o persoană de bun simț, care s-a descurcat singură, decent și cu rezultate destule în ciuda tuturor dificultăților, a piedicilor întâlnite și prin alte domenii, în afară de cel al politicii. De ce? CA SĂ NU AVEM ABSOLUT NICI UN PUNCT DE REPER SĂNĂTOS PRIN JUDEȚUL PRAHOVA! SĂ SPURCE EI TOTUL! Pentru asta cine e de vină? Tot politichia din România?

1.Cătălin Petroșanu, cel cu cuțitul și BMW-ul

Eu nu citesc presa locală, e sub demnitatea mea, mă enervez prea repede deși sunt mult mai calm decât alții. Sunt prea mulți care mă consideră retardat încât să cred ce scriu ei. Dar, am văzut articole postate pe facebook ale celor de la observatorul prahovean, mai ales ale lui claudiu vasilescu, despre același cătălin petroșanu de parcă ar trebui să fie un exemplu pentru noi. Claudiu ăsta nu a găsit și el alt exemplu? Ne prezintă un ipocrit mincinos, egoist și cu multe altele la activ ca fiind înger, un exemplu pentru noi? A abandonat școala din lene pentru un accident cu un… cuțit! Cică i s-ar fi înfipt în spate… Nu, nu este nici o glumă! Nenea claudiu nu ne dă multe explicații, noi trebuie să fim idioți și să credem absolut tot ce scrie el! Într-o zi, un cuțit nesimțit a decis să se înfigă el în spatele lui Cătălin… Sună a telenovelă, dar trecem peste pentru că este un accident nefericit indiferent cum și unde s-a înfipt cuțitul.

Ce mă deranjează este faptul că acest claudiu vasilescu, deși are cunoștință despre cazuri mult mai grave, oameni care luptă pentru drepturile tuturor în instanțele de judecată în cărucior ani de zile, oameni care au ajuns imobilizați din cauza doctorilor iresponsabili și au fost umiliți ulterior și de către Primăria Ploiești (nesimțiții care lucrează acolo) și toate instituțiile statului, a refuzat să scrie ceva, dar, are aceeași obsesie pentru tovarășul lui, cătălin petroșanu, tovarășul lui cu BMW. E singurul care suferă, o fi un fel de Iisus care a preluat toate greutățile lumii, fără prihană, un înger printre noi pe care ar trebui să-l iubim și să-l promovăm…

Unde, puii mei, era claudiu ăsta când eu mă luptam cu parchetul să facă ceva în privința abuzurilor numitei oniga viorica, șefa comisiei pentru persoanele cu dizabilități, cea care a dat multe certificate de încadrare pe spăgi, dar îi plimba pe mulți cetățeni pe la comisie ca să vadă dacă le cresc membrele la loc? Ce am câștigat eu spunând adevărul atunci când mulți lingăi de prin presa locală ridicau ode partidului iubit? Sau alții? A clarificat DNA-ul o parte, ulterior… Deci, am avut dreptate și atunci…

Ce făcea între timp Cătălin al nostru, cel promovat de claudiu vasilescu? L-am anunțat într-o zi că a decedat Laura Nițu, prietena / amica lui de suferință (aveau ei un grup al lor cu ionică ghica) în spital cu probleme respiratorii pentru că nu a fost îngrijită de către doctorii de la Spitalul Județean și de către familie și dacă vine la înmormântare sau înainte. A spus că vine și el. Îl puteam lua eu. Nu a mai răspuns deloc la telefon deși am tot insistat. M-am gândit că o fi bolnav, trist, cine știe? L-am văzut postând bucuros pe facebook că a primit coletul cu obiecte/ ornamente cromate noi pentru mașina lui! Gândire de bmw-ist, ce să spun? Am simțit că o iau razna! Uite cât de trist era individul, protejatul cu BMW al lui claudiu vasilescu! I-am atras atenția tot pe facebook că nu așa se comportă un om normal… A sărit cu jigniri la adresa mea, cine sunt eu, că eu am primit cadou de la părinți autoturismul meu, etc. Țigănie curată!

Așa e… Cine sunt eu? Lucrez încă din timpul primei facultăți, am avut bursă de merit, la fel și la master, printre primii și la ultima facultate absolvită, etc. Am mers pe jos ani la rând ca să strâng bani de mașină în loc să stau cu mâna întinsă la alții… Prin ploi, viscole, ninsori…

Deși am avut și eu problemele mele, i-am oferit în trecut un loc de muncă cu program redus lui cătălin petroșanu cu toate avantajele legale și decontarea deplasărilor de acasă, am ajutat din buzunarul propriu atât persoane cu dizabilități, cât și fără, inclusiv pe Laura deși nu era din grupul meu, nu aveam nici o obligație, nu primeam și nu primesc fonduri pentru asta, așa cum primesc toate ONG-urile lui pește care fac trafic cu drepturile unor persoane care suferă. Asta nu știe să scrie claudiu vasilescu!

Ulterior, cătălin petroșanu a vrut să-mi vândă bmw-ul lui deși aveam mașina mea roșie, motiv de invidie… Cu cât? Cu zece mii euro! A postat un anunț în care scria că prețul e de 8 mii euro… 10 mii de euro era un preț special pentru mine…

I-am ajutat pe alții, dar nu am putut să-mi iau o mașină… Prostie și invidie din partea unui semi-analfabet cum e acest cătălin? Tot ce e posibil! Eu știam că am primit-o cadou din partea lui cătălin și a lui claudiu vasilescu… Sau am visat? Câte cretinătăți scoate pe gură cătălin ăsta…

Ce fel de om e cel căruia nu-i pasă că a murit un alt om pe care îl știa? Astfel de indivizi sunt promovați de către presa locală și cea națională!

Să nu uit! S-a tot lăudat cătălin petroșanu că se înțelege cu Raluca Ion de la Motivation și am vorbit cu el să-i facem o bucurie Laurei Nițu și să-i luăm un cărucior cu care să se deplaseze mai ușor. Mai ales că am auzit-o spunând într-o zi că ar fi bun unul.. Suportam eu o parte din cheltuieli, nu era nici o problemă, dar îmi e greu să suport eu totul mereu, nu? Părinții erau pensionari, totuși, nu multi-milionari cum lăsa să se înțeleagă unul precum cătălin…  Din invidie și prostie, normal.

”Evident” că și cătălin, sfântul sfinților, dar și Raluca Ion de la Motivation au schimbat subiectul deși eu am insistat. M-au evitat și pe mine ulterior pentru că am insistat… Ce avea Laura Nițu de nu putea beneficia deși avea certificat? Avea păduchi? Asta ar trebui să scrie claudiu vasilescu și observatorul prahovean… S-a rezolvat ulterior, dar fără cătălin și Raluca Ion, fără Motivation, dar eu tot mă întreb cu ce se ocupă unii pentru că la Motivation am văzut unele prețuri de mă iau amețelile… Se câștigă destul de bine pe seama unora care suferă, nu-i așa, claudiu? Se câștigă bine pe seama celor bolnavi de cancer,  a persoanelor cu dizabilități, a celor care caută credința, a tuturor celor care suferă.

Ăsta da subiect, claudiu vasilescu! În schimb, eu mă plimb de unul singur prin instanțele judecătorești ca să rezolv altă problemă pentru persoanele cu dizabilități, inclusiv pentru unii precum cătălin petroșanu, cu privire la locurile de parcare care nu respectă legea! Tatăl meu, decedat, a luptat și a obținut în trecut de la un ministru schimbarea unui ordin prin care se aduceau grave prejudicii persoanelor cu dizabilități și s-au creat discriminări, învoindu-se de la serviciu și stând la ușa ministrului împreună cu un inspector local deși nu era atribuția lui, el era șeful unei secții de catalizatori la Rafinăria Vega! A vrut să rezolve o problemă.

Acum beneficiază toți, nu i-a mulțumit nimănui tatălui meu, nu i-a adus ode claudiu vasilescu, tatăl meu nu s-a lăudat cu asta niciodată!

De asta mi-e jenă, de genul ”daună totală”, cu presa asta de 3 bani!

2. Ionică Ghica (de la Brazi) – cel cu o mie de fețe și Radio S.O.S.

Vouă vi se pare corect ca unii să strângă donații în numele persoanelor cu dizabilități oferind un cont propriu, fără transparență, mințind în acest sens, sau ca unii să se îmbogățească pe seama credinței altora? Mie, nu. Am cerut explicații în trecut în acest sens atunci când au vrut să mă implice și pe mine și nu am primit nimic în acest sens, în afara unor atacuri și jigniri! Chiar directorul de atunci al Radio S.O.S. îmi este dator cu o explicație. Am primit o ”chemare la ordin” deși nu sunt angajatul lui, sluga lui și a nimănui! Nu îi sunt dator cu nimic!

Pe scurt: Ionică Ghica avea un grup susținut de către Radio S.O.S. și Mihail Măndoiu. În acel grup se afla și Cătălin Petroșanu… Interesant, nu?

La un moment dat, Ionică Ghica mi-a dat mai multe informații false spunând că are acordul directorului Radio S.O.S. să strângă fonduri pentru persoanele cu dizabilități într-un anumit cont, el fiind omul de încredere al directorului. Radio S.O.S. primea deja fonduri de la americani pentru ceva de genul. S-au retras ulterior și nu mă întreb de ce… Avea și emisiune la Radio S.O.S. ”creștinul” nostru, Ionică.  Altul mai bun nu au găsit, ce să-i faci…

Eu urma să popularizez numărul de cont, să ajut cu un web-site, etc. Observând invidia, răutatea, duplicitatea din acest grup de ”credință” și având experiență tristă cu mulți care au tot încercat să profite de persoanele cu dizabilități, observând că nu mi se oferă informații despre alte detalii și nici un răspuns la întrebările mele, m-am gândit că ar trebui să verific înainte de a colabora cu indivizi pe care nu-i cunosc și care erau reticenți față de mine, dar aveau nevoie de mine. Nu-mi place deloc să fiu luat de prost, folosit.

Am verificat și contul nu părea a fi pentru o fundație, ceva transparent. L-am abordat supărat pe Ionică ”creștinul” și acesta a recunoscut printre cuvinte că e, de fapt, un cont al lui după ce m-a jignit, atacat, etc. Cam cum a făcut cătălin petroșanu, nu? L-am întrebat cum o să țină evidența donațiilor dacă e contul lui, de ce am fost mințit că ar exista o fundație împreună cu Radio S.O.S., ceva transparent, când de fapt nu exista absolut nimic.

A continuat să mă jignească, am încheiat convorbirea telefonică, dar nu înainte de a-i preciza că ar trebui  să mi se ofere un răspuns din partea directorului Mihail Măndoiu. Directorul Radio S.O.S. mi-a transmis că nu știe de nici un cont, că ar trebui să rezolv eu cu Ionică că e treaba noastră. A mea? Eu am protejat un mincinos care se ocupa cu înșelăciunea? Ce treabă aveam eu cu ”grupul lui Ionică”, cu măgăriile lui?

Și ar mai fi o întrebare de bun simt: de ce cei de la Radio S.O.S. organizau ieșiri în aer liber cu mici și banane pe la Bucov, etc, și îi puneau pe invitați să semneze cu datele personale cu tot că au mâncat micul și banana? Nu aveau încredere americanii – finanțatori în ei? Cu ce drept strângeau ei listele astea cu date personale? Cam așa făceau și politicienii români: mici și bere…

Ar fi multe de spus despre bădărania, minciunile și atacurile lui Ionică Ghica la adresa mea sau a unor fete, chiar a unor femei de care ar fi profitat, așa cum afirmă ele…

Îi las pe cei de la Radio S.O.S. să clarifice situația în privința protejatului lor, un mincinos, un profitor, un bădăran semi-analfabet.

Atât au putut cei de la Radio S.O.S…. Ce să-i faci?

Tot eu sunt de vină… Vai de țara asta unde sunt promovați toți inculții, bădăranii, mincinoșii… Țară frumoasă cu oameni triști…

Cu tristețe,

Mihai Florian Dumitrescu

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.