Mafia ”liberală” din comuna Apostolache, jud. Prahova: Primărie, Poliție, cetățeni certați cu legea și bunul simț, construcții ilegale, comerț în afara legii

Am tot auzit cu toții de ”ciuma roșie” de sute de ori, de ticăloșii lor, dar fără ca opoziția actuală să facă referire și la ai lor. Așa că o să vin eu cu un exemplu care poate fi încadrat la criminalitate organizată, constituire de grup infracțional organizat având în vedere că sunt implicate prea multe persoane (peste 3, conform legii) din mai multe instituții ale statului, dar și așa ziși cetățeni ”liberali” cu un profund dispreț față de lege și față de drepturile altor cetățeni.

Ca să nu aud văicăreli că sunt simpatizantul cuiva, precizez că toți cunoscuții mei știu, dar și toate reacțiile mele atestă, faptul că eu nu am votat cu nimeni și că nu mai cred în nici un partid existent, atât timp cât toate arată spre grădina celuilalt, dar nici un partid nu-și face curățenie în propria ogradă. În plus, am stat de vorbă și cu Mircea Ionescu Quintus și cu senatorul Victor Apostolache de la PSD, dar și cu mulți alți politicieni din ambele tabere, așa că știu destule și nu am chef să votez marionete sau persoane care mă mint în față din obișnuință. Nici părinții mei nu au mai votat, fiind dezamăgiți în privința așa-zișilor ”liberali”. Eu am colaborat și o să colaborez cu oameni, nu cu umbre!

Am o proprietate în comuna Apostolache, jud. Prahova, o casă construită după obținerea autorizației de construire, fiind singurul care a procedat legal, așa cum am aflat ulterior. Chiar un agent de poliție mai tânăr din zonă mi-a confirmat acest lucru, dar observasem și eu și auzisem destule.

Cu toate acestea am întâmpinat mereu piedici la obținerea utilităților pentru simplul fapt că sunt două familii în zonă de așa ziși liberali care nu m-au dorit acolo pentru simplul fapt că prezența mea mai stopa din furturile lor! Este vorba despre familiile Cînjău (Bogdan, Cristian și Dumitru, tatăl lor) și Mitru Constantin (deși soția acestuia este rudă cu mama mea). Ani de zile au furat de pe proprietățile bunicii (care a locuit la 2 case distanță), intrau când doreau pe proprietățile ei și luau ce doreau, au supărat-o ani de zile deși era în vârstă (peste 80 de ani), dar avea un defect: era muncitoare, așa că trebuia să fie furată de actualii ”liberali”, foști comuniști, bineînțeles. Familia Cînjău și-a permis să se împroprietărească singură! Că așa e în ”democrație”, mai ales că exista sprijin din partea Primăriei și a Poliției pentru toate ilegalitățile acestora.

Este unul dintre motivele pentru care am studiat dreptul și am ajuns jurist, doar că și acum derbedeii și semi-analfabeții comunei, familia Cînjău, împreună cu funcționari ai Primăriei Apostolache și cu Poliția, au impresia că o să-i las la nesfârșit și o să tac.

În privința lor vorbim despre construcții ilegale de case, împroprietărire fără drept, ocuparea domeniului public fără drept, trafic de influență, exercitarea fără drept a unei profesii sau activități (art. 348 Cod Penal), amenințări, bătăi, violență, etc. Toate ar trebui sanționate, nu? Eu le-am tot făcut plângeri, dar i-au acoperit cei din Poliție și din Primăria Apostolache.

Acum am formulat, din nou, plângere penală și împotriva Poliției Apostolache (ca să nu mai mintă ei cu tupeu, așa cum voi arăta mai jos) , dar și a funcționarilor Primăriei Apostolache care cred, tot din nou, că se află în funcțiile respective doar pentru a-i susține pe cei din familia Cînjău, din familia Gherghe, din familia Edițoiu  sau alții care consideră că ei sunt șefii comunei și fac ce vor și când vor.

Deși am avut autorizație de branșament apă și energie electrică (gaze nu, că e atât de bine ”dezvoltată” comuna că e singura, cred, din zonă care nu are rețea de gaze), eliberate și semnate chiar de către primarul Bratu Mihail si viceprimarul Vișan Iulian, a trebuit să ajung în instanța de judecată ca să fie respectate. Am achitat și taxa de prelungire pentru apă pentru că  procesul a durat. Nu au achitat-o ”liberalii”, eu am achitat”!

Am demonstrat în instanța de judecată că am dreptate și am obținut o sentință favorabilă care atestă clar abuzurile primarului Bratu Mihail, abuzuri făcute la ”solicitarea” unor cetățeni, adică familia Cînjău, normal! CULMEA E CĂ AȘTIA AU 3 CASE CONSTRUITE ÎN ZONĂ, DAR FĂRĂ AUTORIZAȚII DE CONSTRUIRE, conform legii. La una dintre case a fost obținută autorizația după construire și se vede de pe google că exista casa din anul 2012, iar la alta, construită sus lângă casa veche, NU EXISTĂ AUTORIZAȚIE DE CONSTRUIRE NICI ACUM, ÎN APRILIE 2019, FAPT CONFIRMAT DE CĂTRE ING. IRINEL IACOV din Primăria Apostolache! Știu toți din Primărie, știe și Poliția, dar… regulile sunt doar pentru fraieri, nu pentru cei de genul / din familia Cînjău.

Am efectuat cel puțin o poză  din care se văd cele două case construite mai sus, chiar din stradă sunt vizibile. Doar agentul Emilian Popescu și șeful lui, Constantin Nicoară, nu le-au văzut! În schimb, au dat către instanța de judecată un răspuns la o sesizare a mea că e totul în regulă cu autorizațiile în cazul Cînjău! SĂ MINȚI  ÎN HALUL ACESTA CA POLIȚIST CU STUDII DE DREPT? Nu e o problemă că acest fapt era cunoscut și de către agentul  de poliție Mihăilă, cu o ”reputație” de invidiat, conform celor anexate de mine, e cunoscut și de către agentul de poliție Stan Răzvan, dar și de către ceilalți agenti de poliție pentru că i-am sesizat eu. Le-am lăsat și poze ca să vadă mai bine! Ei știu și cu ce fel de activități se ocupă Cînjău Bogdan fără autorizările necesare, cum a ocupat domeniul public Cînjău Cristian deși alții nu sunt lăsați să-și facă treaba chiar cu autorizație.

Primăria Apostolache

1. În Primărie a fost secretar numita Edițoiu Rodica care a MINȚIT chiar și în instanța de judecată, acum mai mulți ani, că străbunica NU ar fi fost membru cooperator, motiv de a refuza o cerere de restituire făcută de mine și părinții mei în numele bunicii. Am depus în instanță 2 adeverințe de membru cooperator eliberate în acei ani, dar și două carnete de membru cooperator și anexez și aici o adeverință ca să vadă cât mai mulți ce fel de persoană este. Am formulat plângere penală acum mai bine de zece ani, dar Parchetul și Poliția au făcut-o scăpată pentru că falsul și uzul de fals e permis în Apostolache. Primar era tot numitul Bratu Mihail când am formulat plângerea, ca să nu avem discuții. Deși la acea vreme ing.  Iacov Irinel se ruga de mine pe holul instanței să nu-l implic că el e altfel și nu are nici o vină, acum și-a revenit  și afirmă că primarul are dreptate. Chiar și atunci când instanța de judecată nu e de acord cu el? Instanța a reținut, prin sentința nr. 1225 / 2016 faptul că am dreptate, că a existat un exces de putere, că am fost oprit abuziv în privința utilităților, că aveam toate avizele necesare, că obligă Primăria să-mi răspundă și ”să respecte autorizațiile de racordare energie electrică și apă deținute  de reclamant”, dar și să-mi plătească daune morale de 2550 lei și cheltuielile de judecată. O FI ȘI INSTANȚA DE JUDECATĂ  NEBUNĂ… Sigur judecătorul respectiv știa mai multe despre domeniul dreptului față de primarul Bratu Mihail!

Am anexat și autorizația de construire branșament apă din 2014 eliberată de către Primăria Apostolache, nu de către mine, dar și planul de situația proiectat de către Megaelectric, autorizat ANRE, conform planului Electrica, care atestă că trebuia racordată locuința mea, nu stâlpul din drumul județean, cum mințea primarul în instanța de judecată ca să justifice de ce îmi trebuiau 2 autorizații diferite pentru branșamentul electric, de parcă era șef și peste cei de la Electrica. Pentru familia Cînjău nu trebuie nici autorizație de construire pentru casă, în opinia acestui primar ”liberal”!

2. Priviți declarațiile de avere ale numiților: Bratu Mihail, Edițoiu Rodica, Iacov Irinel și puteți să vă faceți cruce! Doar declarația de avere a lui Dragomir Elena pare ”rezonabilă”. De ex., primarul Bratu Mihail a declarat un apartament de 37 mp cu 140 RON, achiziționat prin împrumut bancar, dar și o casă de locuit în comuna Apostolache de 236 mp cu DOAR 111 RON!!! Citiți singuri! Creditul achiziționat a fost de 27125 euro, conform aceleași declarații. Din acel credit a folosit doar câțiva euro, se pare, ca să ia apartamentul, nu? Nu-mi ies calculele deși eu, față de acest primar și agenții de poliție de acolo, am mai participat pe la olimpiada de matematică și nu m-am făcut de râs, motiv pentru care își aduce aminte de mine d-na profesor Negrilă. Acest primar spune că are ”dreptul” absolvit la o Facultate de Administrație Publică! DOAR la o facultate de drept poți termina dreptul, dar nu știu eu bine, cred, și iar o să sară unii de prin Poliția Apostolache să-l apere…  Păi, în slujba cui sunt ei, polițiștii de la sate? A cetățenilor?

3. După secretarul Edițoiu Rodica a urmat secretarul Gherghe Cătălina care este și în prezent. Este mai amabilă, dar la ce răspunsuri oferă în scris, este evident în slujba cui este și că nu face diferența dintre respectul față de lege și încălcarea ei. Chiar Cînjău Bogdan își justifică ilegalitățile cu faptul că și Tony Gherghe vinde scândură pe domeniul public! Fără bon fiscal, normal… Știu toți agenții de poliție, știu și cei din Primărie, dar așa e acolo: se santajează unii pe alții și au ajuns să se acopere unul pe altul dintr-un interes meschin: banul! Secretar este Gherghe Cătălina, patron la scândură ocupând domeniul public este Tony (Toma) Gherghe. Nu ați înțeles încă? Nici agenții de poliție ”NU” au înțeles… Ei nu sunt pe post ca să înțeleagă astfel de lucruri ”minore”. Eu am sesizat Parchetul, poate de data aceasta își face cineva datoria, dar nu din interiorul Poliției Apostolache. Că tot e deranjat Cînjău Bogdan că nu-și poate face și el de cap, așa cum o face Tony. Poate că e timpul să ofere amândoi explicații că eu m-am săturat să am autorizații valabile și să nu am dreptul elementar și FUNDAMENTAL DE ACCES LA APĂ POTABILĂ! Asta o fi însemnând liberalismul în România?

4. Urmare a unei plângeri formulate de către mine, Poliția Apostolache  mă înștiințează prin adresa anexată cu nr. 374406 din 11.06.2015 că se vor efectua cercetări față de cei din familia Cînjău și conducerea Primăriei deși nu trebuia făcută această cercetare de către Poliția Apostolache, trebuia trimis dosarul mai departe, dar era evident că încercau mușamalizarea cazului.

Astfel, șeful secției de poliție din Apostolache solicită Primăriei documentația de autorizare pentru cei din familia Cînjău în data de 07.08.2015, specificându-se clar și adresa: Valea Cricovului nr. 77, com. Apostolache.

Este înaintat de către Primărie documentația DOAR în cazul locuinței numitului Dumitru Cînjău, tatăl celor doi, evitându-se discuția cu privire la celelalte două imobile de la același număr, una din stradă, folosită de către Cînjău Cristian, aproape gata finalizată în anul 2012, conform pozelor google, și altă casă sus, lângă cea părintească (veche) folosită de către Cînjău Bogdan, toate cele 3 imobile vizibile de pe drumul județean! Este vorba despre adresa cu nr. 2076 din 27.07.2015. Doar cei din Primărie mințeau că nu știu de ele deși eu am specificat destul de clar, iar O CONSTATARE LA FAȚA LOCULUI SE IMPUNEA. Dar cei din Primăria și Poliția Apostolache se deranjează  DOAR la sesizările verbale ale familiei cînjău, fără asumarea răspunderii. Dacă există o sesizare scrisă şi întemeiată, toţi se fac că… plouă! „Liberalism” cumva?

Peste tot este semnătura celor doi, primarul Bratu Mihail şi secretar Gherghe Cătălina. Amândoi se fac că nu ştiu situaţia din teren!

În aceeaşi zi este emisă altă adresă către Poliţia Apostolache de către Primărie, cu nr. 2039, semnată tot de către cei doi mai sus menţionaţi, prin care se recunosc aşa-zisele sesizări verbale, deplasarea poliţistului local deşi se monta stâlpul conform autorizaţiei de către Megaelectric, nu de către mine. Se recunoaşte indirect faptul că au deranjat lucrătorii autorizaţi şi că au fost la faţa locului, dar NU au văzut, chipurile, o casă construită fără autorizaţie de către familia Cînjău! Erau necesari ochelari speciali?

Lucrătorii ocazionali descoperiţi în altă dată efectuau săpăturile pentru apa curentă, dar e uşor să minţi cu tupeu când eşti funcţionar public! Nu puteau fi şapte echipe pentru branşamentul electric, erau doar cei de Megaelectric! Sfideză logica elementară adresa redactată de către secretarul  Gherghe Cătălina care ar trebui să explice de ce familiei Cînjău i se permite să încalce legea în mod repetat şi să ocupe domeniul public şi în prezent, acelaşi lucru pe care îl face şi Tony Gherghe! S-a privatizat tot domeniul public şi unicii stăpâni sunt familiile Cînjău şi Gherghe?

În finalul adresei din 27.08.2015 secretarul Gherghe Cătălina şi primarul Bratu Mihail o comit iar grav menţionând că sunt permise ca lucrări subterane DOAR cele de apă şi canalizare, intrând în contradicţie cu reglementările europene şi chiar cu legislaţia internă care interziceau lucrările supraterane pentru branşamentele electrice! ADICĂ, SECRETARUL GHERGHE CĂTĂLINA ŞI PRIMARUL BRATU MIHAIL AU SCRIS CLAR CĂ NU LE PASĂ DE REGLEMENTĂRILE EUROPENE ŞI NAŢIONALE! EI SUNT STĂPÂNII COMUNEI, FAC CE VOR EI, PE SCURT! ŞI POLIŢIA ROMÂNĂ TACE CU O INDOLENŢĂ FĂRĂ LIMITE!

Luați de citiți doar un articol de pe hotnews.ro din data de 12 mai 2011, adică cu patru ani înainte de anul 2015, anul redactării adresei de mai sus. Dă-le încolo de reglementări europene, de legislație internă, familiile Cînjău, Gherghe și Bratu dictează în comuna Apostolache, iar Poliția stă și îi protejează!

5. Prin adresa cu nr. 129 din 20.01.2017 Primarul Bratu Mihail recunoaște că am respectat autorizația de racordare, dar îmi precizează că îi lipsește lui un act care ar fi trebuit depus de mine. Sper că nu vrea să sugereze că l-am ”șterpelit” eu din Primărie. Oricum, mă jignește că ar fi fost emis ulterior deși întreaga documentație a fost întocmită de către Megaelectrica, societatea autorizată legal, nu ilegal așa cum funcționează protejații lui din familia Cînjău!

Proasta educație este vizibilă la acest primar care nu are nici o legătură cu liberalismul adevărat!

6. Prin adresa cu nr. 1928 din 22.09.2017, primarul Bratu Mihail și secretarul Gherghe Cătălina mă înștiințează că voi fi racordat la rețeaua de canalizare, conform solicitării mele, dar suntem în luna aprilie 2019 și nu există rețea!  Nici asfaltare nu există, dar mai am până la pensie, nu? 

Nu există nici gaze în toată comuna în anul 2019, dar ce să faci cu un astfel de primar?

Indicator a fost pus, dar nici în ziua de astăzi nu este respectat de cei din familia Cînjău deși există câteva sesizări în acest sens făcute la Poliția Apostolache, contrar afirmațiilor celor doi, Bratu Mihail și Gherghe Cătălina, dar sunt protejați în continuare, în mod ilegal, de către Poliția Apostolache și conducerea Primăriei Apostolache.

Am anexat o parte dintre pozele depuse la Poliția Apostolache cu un Chevrolet care blochează accesul în luna aprilie 2019, în aceeași zi în care mai sus era blocat accesul de către autoturismul lui Cînjău Bogdan cu nr. PH-16-HOP! Deși a fost avertizat anterior de către agentul de poliție Vlăduță! Fără nici o sancțiune, normal!

7. În data de 14.04.2019 în locul unde era dubița Ford cu nr. HOS a familiei Cînjău NU era nimic îngrădit. Nici în data de 19.04.2019 dimineața nu era. Brusc, în data de 20.04.2019, familia Cînjău care a acaparat și domeniul public cu construcția efectuată, pune pomișori în jurul fântânii, dorind să pună stăpânire și pe o fântână care era pe domeniul public conform schiței de la Oficiul de Cadastru anexată mai jos de mine. Nici asta nu se vede? Nici reclama cu Metigla deși așa zisul magazin de la parterul clădirii nu funcționează legal? Dar construcția din dreptul panoului, construcție care iese pe domeniul public așa cum se observă destul de bine din pozele anexate de mine? Vorba lui Cînjău: și Tony Gherghe ocupă domeniul public! Ei de ce să nu-l ocupe?

8. Numita Petre, funcționar tot la Primăria Apostolache, m-a jignit la începutul lunii aprilie 2019 că aș fi demolat eu ilegal o casă bătrânească, dar și o magazie, apoi, a invocat același lucru și în cazul mamei că ar fi fost pe terenul moștenit de la bunica de către mama o magazie care nu apare absolut nicăieri și că trebuie să achităm autorizație de demolare / desființare!

Anexez o poză făcută în data de 20.04.2019 cu casa bătrânească ”în picioare”, dar cu un perete dărâmat chiar în dreptul vecinătății cu familia Cînjău! Dacă demolam eu, mă vedeau ei deși eu nu am de gând să demolez chiar dacă mi s-a sugerat acest lucru din partea unor cunoscuți ai familiei… Cînjău! Nici spărtura asta nu o vede Poliția? Eu nu stau tot timpul acolo, locuiesc în altă parte, doar familia Cînjău stă non-stop acolo și ar putea explica cum a apărut spărtura în timp ce îmi sugerau, prin interpuși, să o demolez. Nu vreau eu, poate că s-au gândit să mă ”ajute” să vreau…

Anexez și schița cu terenul de la drumul județean, schiță solicitată acum câteva zile de către mine de la Oficiul de Cadastru. Se observă destul de clar că nu apare nici o magazie, este doar o casă veche de 50mp. Magazie e doar în capul celor de la Primărie, eu așa am cumpărat locul în anul 2015 ca să pot să trag cablul electric de la stâlpul din drum! M-am împrumutat de aprox 10 mii de euro pentru asta!

Anexez și schița cu terenul lui Cînjău Cristian ca să se vadă clar că acea casă figura la o oarecare distanță față de gardul spre drumul județean. În fapt, casa de jos dă direct în drumul județean, conform pozelor anexate de mine! Cu cât tupeu pot minți cei din Primăria Apostolache și câtă indolență este la Poliția Apostolache să fim făcuți cu toții orbi sau proști?

Schița este clară, pozele la fel! Aștept și eu explicații clare pe care le voi posta, binînțeles!

9. În comuna Apostolache, Primăria nu emite / trimite înștiințări de plată ca să nu se îngroape în acte, exte explicația funcționarei Petre de la casierie pentru a justifica de ce nu există o logică a stabilirii impozitelor, de ce nu există explicații nici măcar verbale ale aparițiilor de magazii unde nu sunt, etc.

Deci, dă-l încolo și de Codul fiscal și de Procedură fiscală… Nu respectă ei nimic, doar nu-l respectă tocmai pe ăsta!

Te trezești cu penalități calculate aiurea, asta e. Ăștia care declară case de câteva sute de lei să trăiască!

10. Trece un cablu de capul lui pe deasupra terenului meu, a casei bătrânești, și se duce spre casa lui Cînjău. Mai contează că trece pe proprietatea mea vreo 20 de metri fără acordul meu? Nu contează nici dreptul meu la proprietate! Sigur suntem într-un stat de drept și primarul Bratu Mihail e ”liberal”?

11. Credeți că a contat dreptul de proprietate al mamei mele care a moștenit totul de la bunica, casa aflându-se la doar două case distanță de a mea? În nici un caz! Aici a ”intervenit” Mitru Constantin, prietenul de pahar și de bârfe a lui Dumitru Cînjău! A intrat peste terenul mamei mele cu tractorul, gardul nu a mai rămas, așa cum se vede din pozele de maI jos, a tăiat ceva plute și ce a mai tăiat, el știe de unde, și le-a pus pe terenul… mamei mele! Și-a făcut omul poartă laterală ca să intre de pe proprietatea lui pe proprietatea mamei mele oricând dorește că doar și el e protejat de funcționarii din Primăria Ploiești si de către Poliția Apostolache! A făcut diverse servicii cu tractorul, se știe… Se văd și urmele de tractor în trei poze. Și-a făcut pantă din drum pe terenul mamei să intre cum trebuie, ca un ”liberal” adevărat!

Când i-a spus mama să-și ia tractorul de pe proprietatea ei, a sărit soția lui, Steliana, că nu, să nu mute tractorul! Tupeu, faptul că eu știu că nu pățesc nimic, obișnuința de a o supăra mereu pe bunica când trăia, cine știe mai exact? I-a spus și unchiul anterior să nu mai intre pe proprietate, așa că numitul Mitru s-a gândit să-l ia peste picior și să-l jignească! Poate dorea și să-l ia la bătaie cum a făcut cu mulți ani înainte! Poliția Apostolache se face că nu știe, nu a făcut mare brânză până acum! Ca de obicei… Dar ei vor să fie respectați, vor prime, salarii mărite, vor condiții mai bune că fac ”treabă multă”. Se vede, nu-i așa? Lasă că e bine și cu chermezele…

POLIȚIA APOSTOLACHE

Este evident că unele familii sunt favorizate, protejate de către cei din Poliția Apostolache având în vedere cele mai sus relatate, dar o să mai adaug ceva.

Unchiul meu din comuna Apostolache a fost bătut rău de tot de către milițieni ca să recunoască fapta altuia. Și acum unii dintre polițisti practică o metodă mizerabilă: pun minori să recunoacă unele fapte ca să închidă ei unele dosare cu autor necunoscut! Știu chiar de la polițiști!

Acum mai mulți ani, același unchi a fost bătut de către Cînjău Bogdan ajutat fiind de către Mitru de peste drum! Nu au vrut să-i dea banii promiși că i-a ajutat la încărcat nisip și pietriș și ca să tacă, au trecut la bătaia de la sate, unde poliția se face că nu vede de multe ori. Eu nu am știut atunci.

În luna octombrie 2017, numitul Marcu Daniel l-a izbit cu viteză pe unchiul meu de un gard metalic deși se afla chiar în dreptul gardului vecinei. A dărâmat și poarta metalică, zidul, a ajuns în curte unde a lovit autoturismul vecinilor parcat chiar în curte. Unchiul meu a avut multiple fracturi la coaste, mâini, picior pus în ghips de sus până jos, mâinile vinete, arcada spartă, spatele vânăt, nu mai avea nici un loc unde să nu fie vânăt sau lovit. Și-a pierdut cunoștința și conform raportului medico legal au fost trecute 70 de zile de îngrijiri medicale. Și acum are tijă la picior și nu vor să o scoată doctorii de teamă.

Ce a făcut agentul Stan Răzvan cu cetățeanul Marcu Daniel, născut în comună, fiu de profesor? A trecut că a avut un pic de viteză neadaptată și i-a acordat asistență făptuitorului, nu victimei! Îl văita în fața mamei că e și el proaspăt căsătorit, ceva de genul… As face pariu că nici amendă pentru exces de viteză nu i-a dat!

Întrebare de bun simț pentru voi: ce viteză avea Marcu Daniel dacă l-a aruncat pe unchiul ca pe o popică, a dărâmat gardul de beton și restul de fier și a lovit destul de bine și autoturismul parcat în curtea vecinului? Mi-aș dori ca următoarea victimă să fie un… de prin comună de acolo! Să văd cum vor reacționa! Dacă nu simt ei pe propria piele, nu-i doare! A fost lovit grav un om, trăiască agresorul!

Să nu uit: Marcu Daniel e în genul lui Cînjău Bogdan: ne-educat, cu tupeu, fără respect față de alții! Singur a recunoscut, în fața mamei mele,  că e un bișnițar nenorocit!

I-a cerut mama 10 lei să completeze pentru vitaminele și tratamentul unchiului, că nu a fost nimic gratis nici în spital, și s-a rățoit la mama și i-a arătat un portofel în care erau vreo 2 lei, dar banii îi ținea în altă parte!  Dar, o suna non-stop pe mama, chiar și la 10-11 noaptea să îl ierte de vreo răspundere! Asta în timp ce mama era disperată că nu știa cum să se descurce cu unchiul care era destul de grav și noi am rămas fără bani!

Bișnițar jenant care nu l-a ajutat pe unchiul nici măcar cu cei 2 lei din octombrie 2017 până astăzi, dar acum câteva zile, împreună cu Cînjău Bogdan, l-au invitat la ei pe unchiul meu să discute despre accident deși și ei știu, așa cum știe și Poliția din Apostolache, că mama îl reprezintă!

Cine îl invita la discuții particulare pe unchiul meu? Cel care l-a bătut în trecut și nu a răspuns nici până astăzi și cel care l-a accidentat grav, dar nu i-a dat 2 lei pentru tratament, însănătoșire!

Să nu uit: cei din Poliția Apostolache au dezinformat  și dezinformează prin omisiune: agentul de poliție Anghel Cătălin a fost trimis de către șeful lui de urgență să stopeze lucrările de săpare șanț pentru apa curentă deși exista autorizație de branșament, așa cum am arătat mai sus, dar ordinul din partea familiei Cînjău și a unora din Primăria Apostolache se execută, nu se discută! Am înregistrat tot fiind pe domeniul public, iar agentul Anghel Cătălin era disperat și își tot anunța șeful prin telefon de față cu mine că eu înregistrez tot și nu știe ce să facă! VĂ DAȚI SEAMA CARE ERA DISPERAREA ACESTUI AGENT DE POLIȚIE? Că rămân dovezi cum mințea împreună cu cei doi Cînjău, Bogdan și Cristian, că terenul achiziționat de mine în suprafață de 994 mp, vecin cu drumul județean, este de fapt al lor și că nu am voie pe acolo că nu am acordul proprietarului, proprietarul fiind eu, deși nu făcusem și transcrierea în acte! EU ÎNREGISTRAM MINUNĂȚIA, MINCIUNILE CELOR DOI CÎNJĂU SUSȚINUTE ȘI CU UN ACT SCRIS DE MÂNĂ PE CARE ÎL TOT ARĂTAU AGENTULUI DE POLIȚIE ANGHEL CĂTĂLIN CARE LE ȘI DĂDEA DREPTATE! INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT! L-AM ÎNTREBAT DACĂ ÎȘI ASUMĂ RĂSPUNDEREA CELOR AFIRMATE ȘI A SPUS CĂ DA! SUNT CURIOS UNDE ESTE ACUM SĂ RĂSPUNDĂ CĂ EXISTĂ EXTRASUL DE INFORMARE DE MAI SUS CU TERENUL DE 994 MP CARE ESTE PE NUMELE MEU, NU A UNUI CÎNJĂU!!! Ce să-i transmit acestui agent de poliție mincinos? Că ar trebui să dispară din Poliția Română și atât? Sau că ar trebui să stea să dea declarații pentru abuzul evident? Polițiștii se acoperă între ei pentru că așa sunt învățați încă de la Academia de Poliție sau la Câmpina, știu asta chiar de la polițisti. Doar că nu îi pot prosti ei pe toți, așa cum li se pare! Destul de jalnic, nu?

Cu tot respectul, stimați agenți de poliție din Apostolache, pe voi cum să vă numesc? Mai aveți omenie în voi, respect față de un cetățean care suferă sau e abuzat, mai aveți vreun principiu în care să credeți? NU SIMȚIȚI NICI O JENĂ?

EU ÎMI APĂR ȘI UNCHIUL ȘI MAMA ȘI V-AM DEPUS PLÂNGERE PENALĂ! AM DREPTUL SĂ MĂ APĂR ȘI PE MINE! Eu nu am preferințe printre bișnițari și bătăuși! SĂ VĂ FIE RUȘINE!

Nu am terminat! O să revin și cu alte amănunte și sper să găsesc și eu un procuror care dorește să-și facă treaba pentru care e plătit! Mai jos sunt părinții mei care s-au luptat cu toate golăniile din Primăria și Poliția Apostolache ani de zile, dar și cu atitudinea violentă, mincinoasă a celor mai sus amintiți. Tatăl meu a decedat la câteva minute după ce i-a oferit lui Mitru o pastilă, dar el nu a beneficiat de același tratament după câteva minute! Vorbim despre omenia românilor cât timp avem de a face cu indivizi care nu mai au nici un respect față de ceilalți și își aduc aminte de tine doar când vor ei ceva ca să scape ei, să trăiască ei mai bine, să aibă ei mațul gros și băutură fără număr! Și mama mea și-a ajutat vecinii tot timpul. I-am spus să mai ia și pauză că nu are cum să schimbe șacalii… Cred că îi e de ajuns că a văzut cum a murit tatăl meu lângă ea, ambulanța refuzând să vină la timp, Mitru să aducă la timp un tensiometru sau ceva cu care să ajute sau să capete atenție din partea unor vecini care toată viața au vrut doar să ia: de la bunica, de la mama și acum de la mine!

Cre(ș)tini adevărați sunt mulți printre români! Eu nu mai accept așa ceva, tovarăși!

Cu dezamăgire,

Mihai Florian Dumitrescu

30 aprilie 2019

You may also like...

1 Response

  1. Lucia Paradowski spune:

    Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un numar de telefon sau cu adresa de email a domnului Mihai Florian Dumitrescu ? Am o problema asemanatoare cu cea din comuna Apostolache si as dori sa ma sfatuiesc cu dumnealui privind procedura in vigoare impotriva autoritatilor locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.