Între „ciuma roşie” şi „holera galbenă”. „PENSIA MUNICIPALĂ”.

În ultimele zile am observat asaltul „galbenilor” împotriva „roşilor”, a „ciumei roşii”, de parcă noi i-am ţinut la putere, nu ei cu indolenţa lor, cu duplicitatea lor. De aceea, propun să ne amintim de defunctul U.S.L., o alianţă de tristă amintire care a existat în urmă cu câţiva ani, nu acum 100 de ani, între „gălbiorii” „liberali” (sau comuniştii „liberali”) şi psd-iştii „roşii” sau „ciuma roşie”, cum e numită acum de foştii lor colaboratori. Oricum, cine a citit ceva şi despre istoria românilor, ştie că tot liberalii se fac vinovaţi că au preluat comuniştii România acum mai bine de 70 de ani.

Având în vedere că minciuna are picioare scurte, deşi e folosită din nou atât de câtre „gălbiori”, cât şi de către „roşiori”, o să vă aduc eu aminte ce promitea U.S.L. (adică PNL şi PSD) acum câţiva ani pentru „mandatul 2012-2016” în judeţul Prahova.

Era vorba despre o „pensie municipală”, promisă de către „Iulian Bădescu şi Mircea Cosma, echipa USL pentru Ploieşti şi Prahova”, aşa cum se poate citi din „talonul de pensie municipală” anexat acestui articol, păstrat de către tatăl meu la solicitarea mea. Tatăl meu a decedat relativ recent, fiind ignorat de către „liberalii” prahoveni care l-au preferat pe ticălosul de dinu patriciu căruia i-au oferit pe tavă 2 rafinării, inclusiv inovaţiile tatălui meu. Aşa e în „liberalismul” românesc: unii creau ceva, alţii primeau gratis! Că doar nu au furat singuri cei de la PSD…

Ca să câştige simpatia prahovenilor, „echipa USL” făcea referire la o viaţă „decentă şi onorantă”, asta după ce au devalizat o ţară întreagă, separat sau împreună. 

Şi acum, atenţie mare! Citez, ca să nu avem discuţii la „proces”:  „Primăria Ploieşti TREBUIE să vă acorde, sub forma unei plăţi lunare, o sumă de aproximativ 200 de lei.”. „TREBUIE”, „DRAGI TOVARĂŞI ŞI PRETINI” LIBERALI SAU „ILIBERALI”, foşti comunişti majoritatea, „TREBUIE”!

Acum întrebarea mea ar fi: unde să ne ducem noi acum să solicităm „pensia municipală”? La sediul PNL sau la PSD? Pentru că, la final, este precizat destul de clar că „Vă rugăm să păstraţi talonul de mai jos pentru a vă înscrie în iunie 2012 pe listele Primăriei pentru acordarea PENSIEI MUNICIPALE.” Eu l-am păstrat, dar „primarele” Iulian Bădescu s-a gândit să sponsorizeze Asociaţia Comunitară “Lupii Galbeni 2012”, fiind condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) la trei ani cu suspendare sub supraveghere în dosarul în care era acuzat de abuz în serviciu şi luare de mită în în legătură cu această sponsorizare. Puteţi citi întregul articol aici. https://www.mediafax.ro/social/iulian-badescu-fost-primar-in-ploiesti-condamnat-definitiv-la-trei-ani-de-inchisoare-cu-suspendare-16827288

CU SUSPENDARE, „dragi tovarăşi şi pretini”, că doar nu credeaţi că avem justiţie după atâţia ani de „liberalism” şi „iliberalism” românesc…

Finalul e „dramatic”, aşa cum a fost şi campania Alianţei D.A. (anii 2003-2007, cu referire la „stăpânul inelelor”, o nebunie totală… ). Citez din nou: „Reprezentăm garanţia unei conduceri competente şi corecte a Ploieştiului şi a judeţului Prahova.”.

De aici şi condamnarea cu suspendare a lui Iulian Bădescu, dar şi condamnarea lui Mircea Cosma, cei care au semnat „talonul de pensie municipală”! S-au gândit judecătorii: „Dragi tovarăşi şi pretini, ăştia chiar au făcut ceva…”. Aşa că li s-a făcut milă de ei. Dacă erau proşti şi furau un ou, aveau asigurată o sentinţă de peste 10 ani!

Şi acum vă întreb eu: Eu cu cine votez? Cu „ciuma roşie” sau cu „holera galbenă”? Să am încredere în „justiţia” din România?

„Holera galbenă” este „invenţia” mea deşi nu mă ridic la nivelul tatălui meu care a fost furat de munca sa din Rafinăria Vega Ploieşti de către „liberalii” lui dinu patriciu, ulterior fiind pus director la rafinărie fostul primar psd-ist, Emil Calotă, un nimeni  în domeniul petrochimiei… Exista U.S.L.-ul de ani buni, dar nu se oficializase parteneriatul în minciună, în ipocrizie, în dispreţul faţă de români.

Şi ne mai mirăm de ce se alege praful de România şi pleacă în valuri românii competenţi… Am înţeles că i-a oprit nenea Cioloş să emigreze… Auziţi şi voi râsul meu? Rânjetul tot îl simţiţi…

Sunt curios ce are de spus despre acest lucru Preşedintele „liberal” al României, care nu a avut curajul tatălui meu să afirme într-o şedinţă P.C.R. că raportările sunt false, fiind prea preocupat să-i meargă lui bine, păstrând aceeaşi atitudine de nepăsare şi astăzi faţă de drepturile românilor pe care îi conduce. În schimb, tatăl meu şi-a apărat muncitorii şi când a venit valul de lichidări al altui „liberal”, victor ciorbea, actuala figură tristă de avocat al poporului!

Titlu de articol pe prima pagină în Prahova a fost, în mai multe ziare, „Meşterul Gabriel Dumitrescu este în greva foamei în semn de protest faţă de lichidarea abuzivă a Rafinăriei Vega…”.  De unde să ştie tatăl meu ce ticăloşii făcea la nivel înalt victor ciorbea sau că „liberalii” decideau că trebuia să fie oferită gratis  rafinăria „liberalului” dinu patriciu care finanţa, în acelaşi timp, şi PNL-ul şi PSD, ca să nu piardă la „pariu”?

Dvs, d-le Laurenţiu Priceputu, ce părere aveţi ca liberal despre „liberalismul” prahovean, despre aşa zisul liberalism românesc, unde majoritatea membrilor „liberali” habar nu au ce înseamnă liberalismul, mulţi dintre ei ei fiind foşti comunişti sau odraslele lor semi-analfabete?

Îmi pare rău, eu nu pot vota nici comuniştii „roşii”, nici pe cei „galbeni”! E treaba voastră că nu vă pasă de România şi votaţi mereu rotirea cadrelor! Atât vă duce capul!

22 aprilie 2019

Mihai Florian Dumitrescu

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.