Din ciclul „Meseriaşii”: Mic Andrei Ciprian din Valea Călugărească

Din ciclul „Meseriaşii”: Mic Andrei Ciprian din Valea Călugărească

          Majoritatea dintre noi am dat peste câte un „meseriaş” sau am auzit de ei prin intermediul prietenilor şi ne-am întrebat întrebat firesc cum de rămân liberi indivizii ăştia certaţi atât cu bunul simţ, cât şi cu legea. Adevărul este că ei beneficiază de indolenţa unora în uniformă care sunt plătiţi să ne protejeze de astfel de „ţepari”, de astfel de infractori care sigur „te fac ei pe tine”, mai ales la buzunar!

          De data aceasta o să ofer detalii despre „meseriaşul” mic andrei ciprian şi unii de prin Poliţia Valea Călugărească care-l protejează pe individul acesta pistolar care se dă mare meseriaş ameninţând cetăţeni cu pistolul. Acest individ mincinos şi ţepar prost educat are în prezent o cerere către Poliţie de restituire a unui pistol cu care a ameninţat un cetăţean! Se poate altfel?

Şi, totuşi, cei din Poliţia Valea Călugărească se fac că nu văd infracţiunile repetate săvârşite de către acest individ şi îi chestionează tot pe cei care vor să depună plângere împotriva ţeparului pistolar mic andrei ciprian! Dacă nu au rezultate clare împotriva celor care comit infracţiuni, cei din Poliţia Valea Călugărească au rezultate în a ascunde faptele penale ale unor ţepari periculoşi pentru ordinea şi liniştea publică! Nu degeaba pistolarul nostru conduce un Renault Laguna cu numărul „PIL”… Omul vrea să ne arate că are şi PILe, chiar şi prin poliţia Valea Călugărească!

În cazul în care aţi fost ţepuit de către acest individ sau de către alţii de genul, puteţi depune o plângere la poliţie şi / sau la parchet pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni: amenințarea (art. 206 CP), șantajul, furtul (art. 228 CP), tentativa sancționându-se și ea, abuz de încredere (art. 238 C.P.) în cazul bunurilor care le-au fost încredințate, înșelăciune (art. 244 CP), tentativa la înșelăciune fiind pedepsită conform art. 248 C.P., dar și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități (art. 348 C.P.).

Majoritatea „meseriaşilor” NU sunt autorizaţi, ei doar se laudă că sunt serioşi, dar adevărul e simplu: dacă erau serioşi, îşi înregistrau activitatea astfel încât să ofere factură, bon fiscal şi să-şi asume răspunderea pentru lucrările efectuate cu o garanţie minimă. În schimb, ei se bat cu pumnul în piept că sunt mari şi tari, că alţii i-au ţepuit, că au copii acasă, că „e” pocăiţi şi ei nu fură sau înşeală, că au lucrat în „Spanea” sau „Italea”…

De ce îi protejează unii poliţişti? Pentru că beneficiază şi ei de câte o lucrare, o şpagă acolo care să completeze veniturile salariale nejustificare, oricum, în cazul multora în uniformă.

By the way, o întrebare pentru cei din Poliţia Valea Călugărească: Pentru sesizările penale depuse la voi, se oferă număr de înregistrare sau faceţi şi voi la fel ca şi alţi colegi de-ai voştri şi nu le înregistraţi ca să iasă bine statistica cu numărul cazurilor „rezolvate”?

Ar trebui să le fie ruşine tuturor agenţilor de poliţie care protejează astfel de indivizi!!!

Ia să vedem noi acum cu ce se mai ocupă „meseriaşul” mic andrei ciprian, prezent pe facebook cu numele andrei catalina, în afara de a ameninţa cetăţenii cu pistolul ca să obţină el bani, faptă deosebit de gravă, dar nu şi pentru poliţiştii din Valea Călugărească…

1.„Meseriaşul” mic andrei ciprian afirmă că s-ar ocupa de fier forjat, motiv pentru care a dat anunţuri, inclusiv pe facebook. Se laudă că a fost şef de şantier micul nostru pistolar „meseriaş”, dar nu ştia să traseze o linie dreaptă sau să păstreze un nivel sau să scoată o… buturugă! În rest, e „mare” meseriaş care vine la lucrare fără cablu de alimentare şi fără unelte minim necesare, dar nu uită să plece (a se citi: să fure) cu cablurile şi uneltele beneficiarului, ale proprietarului! Că el a lucrat în „Spanea” şi e serios… Numai cei „serioşi” ca el pot să fure şi să înşele, să mintă cu un tupeu fanstastic!

2.Pe „meseriaşul” mic andrei ciprian îl însoţeşte alt „meseriaş”, apostol ştefan, tot din Valea Călugărească. Îmi pare rău, dar nu pot preciza cine e mai „meseriaş”. Un individ care sprijină activităţile infracţionale ale altui individ, e la fel!

3.Amândoi, mic andrei ciprian şi apostol ştefan, au plângeri penale din cauza „seriozităţii”! Cer avansuri de 2000-2500 lei pentru copii, deplasare şi alte motive, sapă o zi şi dau la betonieră încă o zi şi dispar cu bani cu tot, cu uneltele voastre, cu cabluri, cu tot ce mai aveaţi, în semn de „mulţumire” şi de „respect”, normal… Nu au autorizaţie pentru activitatea desfăşurată, nu au înregistrat activitatea.

4.mic andrei ciprian e şi semi-analfabet, pe lângă faptul că-şi bate joc de materialele clientului. Are un scandal în Matiţa cu un client de care şi-a bătut joc, are altul în zona Gornet-Apostolache şi tot aşa. Individul toarnă cimentul peste buturugi în bâtaie de joc, nu are pic de respect, înjură de mama focului clienţii după ce-şi ia banii, inclusiv de mamă, jigneşte femeile care-l sună, are un caracter mizerabil!

5.acelaşi mic andrei ciprian nu are nici măcar 100 lei să plătească o amendă contravenţională şi s-a cerut înlocuirea amenzii contravenționale cu 22 ore de muncă în folosul comunității, așa cum atestă soluţia instanţei din dosarul 10159/281/2015 Tribunalul Prahova. Acest lucru denotă că acesta și-a ascuns veniturile ca să nu fie executat silit şi că nu are nici măcar 100 lei în cont deşi se laudă că i s-au oferit 2 mii de euro în „Spanea”!

6.Cere avansuri de mii de lei pentru materiale, dar nu vrea să precizeze provenienţa lor. Riscaţi să fiţi anchetaţi şi voi în cazul în care materialele sunt furate, cu o provenienţă incertă. Face calcule iniţiale de materiale ca să vă câştige încrederea dând de înţeles că va face economii, apoi dublează cantitatea de materiale necesare după ce a obţinut avansuri din partea clienţilor, ameninţând că vă lasă baltă cu lucrarea dacă nu acceptaţi creşterile.

7. Iată unul dintre mesajele scrise trimise către un client:  Nu fac nimic, să vină fiscul să mă controleze, sunt acasă, nu execut nici o lucrare, nu muncesc nicăieri, mai luat la negru, am muncit la negru”. Acum se pare că s-a înţeles cu alt client din Şoimari.

Aştept mesajele voastre cu alte cazuri care merită prezentate astfel încât aceşti aşa-zişi „meseriaşi” care trag ţepe după ţepe să fie cunoscuţi de alţi cetăţeni care se pot feri de ei dacă organele în drept, plătite din banii noştri, înţeleg să îi favorizeze inclusiv prin neluarea măsurilor legale. De multe ori, mă întreb cine sunt mai periculoşi: ţeparii sau cei care îi apără, indiferent dacă au sau nu uniformă?

Învăţaţi să vă apăraţi singuri!

Mihai Florian Dumitrescu

25.03.2019

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.